maandag 27 augustus 2012

All you need to know ; Nagels.

Zoals je vorige week al gelezen hebt publiceren we iedere week een artikel over alle tips en tricks over een make-up product. vorige week begonnen we met foundation.
Deze week gaat het niet echt over een make-up product maar over nagels, hoe je ze zo gezond mogelijk houdt na al dat nagel lakken.

 - Neem een aceton vrije nagellak remover!
Met aceton in je nagellak gaat het removen 2x zo snel maar het haalt niet alleen je nagellak weg maar ook alle natuurlijke oliën waardoor je nagels droog worden en ze breken veel sneller wat we natuurlijk niet willen hebben!

- Houd je nagels kort.
Heb je veel last van scheurtjes in je nagels ? dan is het beter om je nagels kort te houden, natuurlijk wil iedereen lange nagels maar korte rechte en gezonde nagels zijn veel mooier dan lange gescheurde.

- Maak je nagels witter.
Je nagels worden witter van citroen! je kan bijvoorbeeld citroensap op een watje doen en dat over je nagels wrijven. Maar dit is ook niet zo heel goed voor je nagels omdat je ze als het ware bleekt, weel beter is het om een Nail Whitner te kopen, die van Herome zijn bijvoorbeeld erg goed!

- Vitamine B.

Vitamine B is heel goed voor je nagels, ze worden er sterk van maar je krijgt ook nog eens glanzend haar!
Neem supplementen met extra vitamine B in. Deze vitamine zorgt niet alleen voor sterke nagels, het geeft je ook mooi glanzend haar.
Een andere goedkope oplossing is elke dag een ei eten, in eieren zit calcium daar worden je nagels sterk van!


- Nagellak.
Zoals je waarschijnlijk wel weet is nagellak ook niet zo goed voor je nagels, dus probeer op zijn minst 4 dagen per maand zonder nagellak.


- Water.

Als je lang in bad hebt gezeten krijg je altijd van die rimpelige handen, dit betekend dat ze zijn uitgedroogd maar dit is ook helemaal niet goed voor je nagels al zie je dat niet meteen.
Vooral als je nagels van zichzelf al niet zo sterk zijn is dit helemaal niet goed.

mooienagels

Nog een laatste tip ; verzorg ook je nagelriemen goed! het doet namelijk erg veel pijn als ze gaan ontsteken. Je kan bij Lush bijvoorbeeld voor 10 euro een potje met Lemon Flutter kopen een crème voor je nagelriemen.

wij hopen dat jullie hier iets aan hebben ! x Nikki en Julia

1 opmerking: