maandag 20 augustus 2012

All you need to know ; Foundation.

Vanaf vandaag gaan we iedere maandag een artikel publiceren met alle tips en tricks over een make-up product. We beginnen vandaag met foundation. want hoe vaak heb je niet de verkeerde kleur foundation gekocht? Of zit je foundation lelijk en vlekkerig na dat je bijvoorbeeld gefietst hebt?
heb jij daar last van of wil je dat soort dingen gewoon voorkomen? lees dan verder =)

Hoe kies ik de juiste foundation?
een veel gestelde vraag en zelfs wij doen het soms nog wel eens fout.

- Hoe vaak je wel niet mensen ziet lopen met een veel te oranje gezicht door de foundation, onthoudt foundation is alleen voor het egaliseren, niet voor een kleurtje, daar voor is bronzer.

- Test de foundation op je hals of op je kaaklijn,
dat is namelijk waar de kleur zich bij aan moet sluiten, zodat je een natuurlijk resultaat krijgt. Test het niet op je hand of je gezicht zoals veel mensen doen.

- Kijk voordat je de foundation koopt of de kleur bij daglicht nog steeds mooi op je huid aansluit want
heel vaak lijkt een kleur in de winkel heel anders dan buiten.

- Foundation in het potje altijd veel donkerder dan in het echt! ! dat komt doordat de pigmenten zich verdelen over je gezicht tijdens het uitsmeren. Houdt dus nooit het potje bij je gezicht om te kijken of het de goede kleur is.

-Kan je niet de goede kleur vinden dan kan je altijd nog twee foundations kopen en die mengen tot een goede kleur, het is sowieso heel handig om er twee te hebben omdat je in de zomer bruiner bent dan in de winter zo kun je ieder seizoen de goede kleur mengen.Hoe breng ik mijn foundation zo natuurlijk mogelijk aan ?
Natuurlijk wil je geen dikke zichtbare laag founation op je gezicht met deze tips voorkom je dat !

- Gebruik voordat je je foundation aanbrengt een hydraterende dagcrème.

- Zorg altijd voor de juiste kleur want anders ziet het er meteen onnatuurlijk uit.

- Werk de foundation goed uit langs de randen van je gezicht want anders lijkt het of je een masker op hebt.

- Je kunt beter iets te weinig foundation gebruiken dan teveel, je kunt alle oneffenheden altijd nog aan tippen met een concealer / camouflage stift.

- Gebruik na het aanbrengen van foundation en poeder een waterspray, de spray zorgt ervoor dat het er iets natuurlijker uitziet en dat het langer blijft zitten, Let op; spray niet te dichtbij anders loopt het uit (ongeveer 30cm van je gezicht).
 


Hoe zorg ik dat mijn foundation lang blijft zitten ?
dit is heel makkelijk het enige wat je nodig hebt is een primer, dit is een soort van hecht laag tussen je huid en de foundation / concealer. Breng de primer na je dagcrème en voor je foundation aan. Als het goed is blijft je make-up nu veel langer mooi !Wij hopen dat jullie hier iets aan hebben ! x Nikki & Julia & Sterre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten