zondag 22 juli 2012

beautiful skin

Iets dat iedereen wel zou willen maar, maar weinige hebben... De perfecte huid. Hoe krijg je die en hoe hou je die? Het is vooral genetisch bepaald of je gezichtshuid hebt met veel puistjes/pukkeltjes/vlekjes/sproeten/moedervlekken. De een zijn huid zit er vol mee terwijl de ander er nauwelijks last van heeft. NOT FAIR. Maarja er valt weinig aan te veranderen behalve een paar dingen.. Als je last van de bovenstaande problemen hebt zoals puistjes/pukkeltjes/vlekjes probeer dan de volgende tips.

- Eet zo min mogelijk junkfood,
We weten junkfood is lekker en overal te koop en ook nog is niet duur! Maar al het vet dat in junkfood zit verstopt je poriƫn en is ook niet goed voor je buik!

-Drink veel,
Naarmate je ouder wordt neemt het vocht percentage in je huid af. Het is belangrijk en noodzakelijk om  het vochtpercentage zo goed mogelijk aan te vullen. Drink daarom dus veel! Het beste is water maar bijvoorbeeld thee is ook goed!

-Bruin veilig
De zon kan je lichaam heel erg beschadigen, misschien niet direct zichtbaar maar een paar jaar later wel! Smeer je dus altijd in met een hoog factor, het hoeft niet meteen factor 50 te zijn maar gebruik zeker geen factor 6 als het 20 graden is buiten.

-Reinig je huid
Douche elke dag en reinig je huid met zeep of douchegel. Gebruik voor je gezicht een speciale facewash. Reiniging voor je lichaam is vaak best heftig gebruik dus voor je gezicht een mildere zeep.

-Wissel douche temperatuur
Als je de douche temperatuur tijdens het douchen een paar keer van warm naar koud wisselt tijdens het douchen, zorgt dat voor een betere doorbloeding van de huid.

-scrub,
Door middel van je huid te scrubben verwijder je je dode huidcellen. Na het scrubben zal je huid zacht aanvoelen! Gebruik voor je gezicht een scrub met een fijnere korrel. De scrub de je voor je lichaam gebruikt is vaak te heftig voor je gezicht! Scrub niet vaker dan een keer per week.

-sport
Ook sport zorgt voor een betere doorbloeding van de huid. Als je sport maakt je huid ook het stofje endorfine aan waardoor jij je happy voelt!

Heb je altijd al de huid van een celeb willen hebben? Zie hier wat voor wonderen make-up kan doen!
Jennifer Lopez zonder en met make-up.
Celebs zonder makeeup

Geen opmerkingen:

Een reactie posten