voorbereiden 10 min
wachttijd 180 min
bereiden 15 min
Ingrediënten
- ca. 600 g varkenshaas
- 2 tenen knoflook
- 1 theelepel karwijzaad
- 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 5 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel citroensap
- zout en versgemalen peper
- 1/2 eetlepel verse peterselie (gehakte)
Materialen
- satéstokjes
- vershoudfolie
- grillpan
Voorbereiden
Varkenshaas in blokjes van ca. 2 cm snijden. Vlees in kom doen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Karwijzaad, koriander, paprikapoeder, olie en citroensap toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Alles goed door elkaar scheppen en vlees afgedekt in koelkast ca. 3 uur marineren.Bereiden
Peterselie fijnhakken. Vlees aan 8 satéprikkers (of spiesjes) rijgen. Vlees in grillpan in ca. 6 minuten bruin en gaar roosteren. Peterselie over vleesspiesjes strooien als garnering.
Happy Cooking ! x Nikki en Julia
Geen opmerkingen:
Een reactie posten