vrijdag 14 september 2012

VOGUE Fashion's Night Out

Gisteravond was de allereerste Nederlandse Fashion's Night Out, georganiseerd door VOGUE. Wij, Nikki en Sterre, waren erbij!

Programma Bijenkorf
Er was een heel programma, hier een link daarnaar. Wij hebben als eerste de Bijenkorf bezocht. Toen we daar binnenkwamen stond er een DJ. Het was heel druk. Toen we wat verder liepen stonden er een man en een vrouw in pak met een dienblad met chocolaatjes van Hugo Boss daarop. Daarnaast konden we op de foto, eerst alleen en toen met een mannelijk model. Na de foto kregen we een monster van het nieuwe geurtje 'Nuit', ook van Hugo Boss.


We hebben daarna onze lippen laten stiften bij Chanel, en wij waren zelf enorm blij met het resultaat!

Nikki bij Chanel
Sterre bij Chanel
Eindresultaat Chanel lippenstift :)


Daarna gingen we naar de 3e etage, waar de Vogue Store was. Daar kon je o.a. een Vogue tas kopen, een Vogue zonnebril, een Vogue T-shirt en een Vogue notitieboekje.Toen we naar beneden liepen, kwamen we een enorme choladefontein tegen! Een vrouw was hier bonbons aan het maken, het zag er heerlijk uit!

Chocolade fontein
Na de Bijenkorf zijn we naar de PC Hooftstraat gegaan. Daar was echt van alles te doen! Helaas hadden wij niet heel veel tijd en zijn we snel naar Mulberry gegaan, waar je je nagels kon laten doen. Ze hadden hier metallic nail wraps. Het wachten duurde heel lang, maar het was het waard! :)

Nagels


Auto die je vervoerde van Bijenkorf-PC Hooftstraat
Op weg naar huis liepen we nog even door de PC Hooftstraat, en kwamen we langs de letters VOGUE van bloemen! Hier zijn we natuurlijk even mee op de foto gegaan.


VOGUE letters
Wij bij de 'G' van VOGUE

Lijkt het jullie wat?
Wij vonden het super leuk en gaan volgend jaar zeker weer!
X Sterre & Nikki

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen