woensdag 19 september 2012

Review: Lush scrubs

Laatst heb ik drie scrubs van de lush gekocht: een suiker scrub, een zout scrub en een voedende scrub. Wij gaan ze alle drie kort reviewen voor jullie.

Als eerst de suiker scrub.
Hij heet gewoon sugar scrub, hij is goed voor een minder gladde huid.
Doordat er gember en venkel inzitten gaat het cellulitis tegen en de lavendel brengt je talgproductie in balans. Je moet er een stukje vanaf breken en dat met een beetje water mengen in een bakje, als je de hele scrub onder water houd word 'smelt' hij helemaal. wij vinden het een er fijne scrub, hij ruikt best lekker en je huid word er erg zacht van, of hij cellulitis tegen gaat weten we niet omdat we dat alle 3 niet hebben.
Hij kost 5,15E voor 100gram
 
Zout scrub
Hij heet Rub Rub Rub
Om te beginnen ruikt hij heel erg lekker naar citroen en mimosabloesem.
De scrub is door het zeezout vrij heftig, maar zodra er water bij komt lost het zout een beetje op en is het een hele zachte scrub. Ik vind deze heel fijn want hij reinigt heel goed !
Wij zijn erg tevreden, je huid wordt er heerlijk zacht van!
Hij is wel wat duurder dan de vorige, 14,45E voor 330 gram

De voedende scrub
Hij heet Buffy.
Buffy is meer een scrub en body butter in een.
De hoofd ingredienten zijn amandelen, rijst, adukibonen, citroen olie en vochtinbrengende olien waardoor ook deze scrub erg lekker ruikt! Je kunt hem het beste gebruiken in de douche als je huid nat is, deze scrub laat al je dode huidcellen verdwijnen en je bloedcirculatie word gestimuleerd door de citroenolie.
Ook over deze scrub zijn we tevreden, de geur trekt helemaal in je huid waardoor ook al je kleding er naar gaat ruiken, en je huid word zacht en gevoed! Vooral handig na het scheren van je benen, je hebt dan ook geen body lotion meer nodig !
Zorg dat je de bar goed laat drogen voordat je hem weg legt anders krijg je het zelfde als bij de suikerscrub!
Hij kost 17,95E voor 200gramWelke van de scrubs lijkt jou het lekkerst ? X Nikki & Julia & Sterre

Geen opmerkingen:

Een reactie posten