zaterdag 28 juli 2012

Lush vip avond

Dinsdag avond waren wij Nikki & Julia uitgenodigd voor de Lush V.I.P. avond ter gelegenheid van de lancering van 30 nieuwe producten wereldwijd. Die vooral draaide om de nieuwe make-up lijn.
Iedereen kreeg bij binnenkomst een nummer, als jou nummer werd omgeroepen kreeg je een kleuren reading! Hartstikke leuk maar wat is dat?
Achter in de winkel stond een lush-medewerker met een rond kleurenpaneel. De kleurenreading ging als volgt;
De medewerker vroeg je om je ogen dicht te doen terwijl zij het paneel rond draaide. Als je er klaar voor was mocht je, je ogen weer open doen en de drie kleuren kiezen die je het meeste aansproken! Dus niet je lievelingskleur of een kleur die nu in de mode is... Als je de kleuren gekozen had pakte zij de drie producten die erbij hoorden. De eerste kleur die je gekozen had stond voor kracht of je zwakke punt, bij mij (Julia) was dat elegant. Het lush product daarbij was een knalroze lipgloss. De tweede kleur stond voor je onderbewustzijn, bij mij was dat fantasie. Het product daarbij was een gouden eyeliner. De laatste kleur stond voor je talent of je streven. Bij mij was dat onafhankelijk en het product een zwarte eyeliner. De producten zaten allemaal in dezelfde soort potjes verpakt. Je kon de producten overal voor gebruiken. Dus je kon de roze lipgloss bijvoorbeeld ook op je ogen als oogschaduw gebruiken... Als al je kleuren besproken waren mocht je ze gaan uitproberen bij een speciale make-up stash.
In het algemeen was de lush vip avond niet zo heel bijzonder. Je moest bovendien eerst 2 uur wachten voordat je eindelijk aan de beurt was voor je kleurenreading. Op de site van Lush kan je ook de kleurenreading doen!   https://www.lush.nl/shop/product/eb


Geen opmerkingen:

Een reactie posten